Persoona

5846_10151735952991275_637538805_n

Useasti kuulee sanottavan, että ratkaisevaa on löytää hyvä tyyppi tai oikea tyyppi oikeaan paikkaan. Millainen minä sitten olen persoonana?

Persoonaltani olen luova, yhteistyökykyinen ja tavoitehakuinen positiivisella can do -asenteella varustettu tekijä, joka omaksuu nopeasti uusia asioita ja pitää langat käsissäni tiukoissakin tilanteissa. Tehokkuuteni ja organisointikykyni takaavat, että pysyn aikatauluissa ja osaan itsenäisesti koordinoida projekteja. Minulla on halu jatkuvasti kehittää ja kehittyä: olen toiminut useissa kehittämisprojekteissa niin vetäjänä kuin jäsenenä mm. viimeisimpänä verkkokaupan kehittämisprojekti.

Koska olen opiskellut johtamista ja henkilöstöhallintoa sekä toiminut muutaman vuoden esimiestyössä, omaan hyvät esimies- ja johtamistaidot. Myers–Briggsin tyyppi-indikaattorin (MBTI) mukaan persoonallisuustyyppini on ENTJ eli johtaja. Olen toiminut erilaisissa tiimeissä (ml. kv-tiimit) joten olen tottunut tiimipelaaja. Myös  neuvottelutaidot ovat minulla hallussa, sillä  olen työssäni luonut ja kehittänyt yhteistyösuhteita mm.  pro bono –yhteistyömallit.

Vapaa-aikani vietän opiskellen, ”Koti Savossa” rentoutuen, lenkkeilen koiran kanssa ja matkustaen milloin Euroopassa ja milloin kauempana lämmöstä nauttien. Työn ohella opiskelu on opettanut minulle sitkeyttä viedä päämäärätietoisesti asioita loppuun  sekä kyvyn hoitaa menestyksellisesti monta asiaa yhtäaikaa. Uskon, että kehittämishalu, koordinointitaidot ja päämäärätietoisuus maustettuna positiivisella asenteella vievät monia asioita eteenpäin!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s